29 серпня у межах фестивалю Kyiv Book Art Fest відбудеться семінар “Prozzoro Market: як видавцям продавати книги”
29 серпня у межах фестивалю Kyiv Book Art Fest відбудеться семінар “Prozzoro Market: як видавцям продавати книги”
25 / 08 / 2021

29 серпня о 12:00 відбудеться семінар “Prozzoro Market: як видавцям продавати книги”. Подія відбудеться у межах фестивалю Kyiv Book Art Fest (KyivBAF 2021), який проходитиме 28-30 серпня 2021 р. у Виставковому центрі «AKKO Інтернешнл».

Спікери:
Сергій Опанасенко — начальник відділу цифрової трансформації Українського інституту книги.
Андрій Кузьменко — заступник директора з розвитку Державної установи "Професійні закупівлі".

Експерти розкажуть, яким чином співпрацюють Prozzoro Market та каталог “Книжки на ринку”, а також презентують видавцям нові можливості для підкорення ринку. Нагадаємо, Український інститут книги створив каталог “Книжки на ринку” для внесення видавцями актуальних для продажу книг та формування замовлень книг бібліотеками.

З липня 2021 року “Книжки на ринку” стали основою для описів категорії товару “Друковані книги” на Prozzoro Market, тобто описи книжок та усі дані про книги, які видавці залишають у каталозі “Книжки на ринку”, автоматично потрапляють на Prozzoro Market.

Державні закупівельники (у тому числі бібліотеки) можуть легко знайти інформацію про актуальні книжки на ринку та сформувати свій запит на закупівлю на відповідних майданчиках від Prozzoro. Таким чином закупівлі відбуваються швидше та ефективніше.

Запрошуємо дізнатися більше про цифрові можливості для українських видавців на семінарі “Prozzoro Market: як видавцям продавати книги”.

Перший Книжковий Арт Фестиваль був ініційований українськими видавцями напередодні 2021 року. До ідеї та організації його проведення одразу долучилися Українська Асоціація Видавців та Книгорозповсюджувачів, КМДА і Держкомтелерадіо України, під патронатом якого й проходитиме KyivBAF 2021. Партнери фестивалю: Український інститут книги, Спілка письменників України, УСПП та інші.

Більше інформації про фестиваль можна переглянути на сайті.