Акція #Читай_досягай набирає обертів | Інститут книги
Акція #Читай_досягай набирає обертів: долучаються міністри, керівники, політики, письменники
26 / 01 / 2021

Акція #Читай_досягай від Українського інституту книги та Міністерство культури та інформаційної політики України, яка стартувала минулого тижня, набирає обертів!

Її підтримали Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, а також заступник Міністра культури Тарас Шевченко. Переглянути книжкові рекомендації Міністрів можна у статті: https://cutt.ly/lj20FP0

Книжковими добірками поділилися президентка ВГО Українська бібліотечна асоціація Оксана Бруй, директорка Львівської обласної бібліотеки для дітей Лариса Лугова, директорка Одеської національної наукової бібліотеки Ірина Бірюкова та безліч бібліотекарів і бібліотекарок по всій Україні.

До акції долучилися також представники культури та мистецтва: музичний керівник театру “Львівська Національна Опера” Іван Чередниченко, головний режисер “Одеської опери” Євген Лавренчук, письменниця Ірина Грабовська, журналістка УКРІНФОРМ Ірина Чириця, медіакоординаторка у Міжнародному літературному конкурсі "Коронація слова" Оксамитка Блажевська, заступник директора “Центру демократії та верховенства права” Ігор Розкладай, голова ГО "ДіяМи" Алла Прохор Володіна, політична редакторка журналу “Фокус” Марина Шашкова та багато інших.

Книжковими добірками діляться усі охочі, а серед рекомендацій можна знайти різноманітні жанри літератури: художню літературу, нон-фікшн, біографії, популярну психологію, бізнес-літературу та літературу для дітей! Якщо ви досі не долучилися до акції, не зволікайте, діліться власним переліком книг, які сформували вашу свідомість та вплинули на життя!

Усі дописи з книжковими рекомендаціями можна знайти за хештегом акції.

Читайте та досягайте разом з нами!