Конкурс “Контент-стартап року” | Інститут книги
Актори українського книжкового ринку зможуть поборотися за “Контент-стартап року” та отримати €10000
05 / 03 / 2021

Актори українського книжкового ринку зможуть поборотися за звання “Контент-стартап року” та отримати грошову премію у розмірі 10 тисяч євро.

Для цього необхідно подати заявку на участь у міжнародній програмі-акселераторі “The ContentShift accelerator program” від  Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Німеччини (Börsenverein des Deutschen Buchhandels). Посилання на форму заявки розміщене на сайті https://www.contentshift.de/en/accelerator/for-startups. Кінцевий термін подачі заявок — 01.05.2021.

З-поміж усіх заявок будуть обрані 10 стартапів, авторів яких запросять виступити перед журі 23 червня. Презентація може відбуватися онлайн.

Програма завершується присвоєнням нагороди переможцеві під час Франкфуртського книжкового ярмарку: звання «Content Startup of the Year» (“Контент-стартап року”) та грошової винагороди у розмірі 10 000 євро (12 039 доларів США).

Програма  відкрита для цьогорічних проєктів, що містять «інноваційні бізнес-моделі та пропонують рішення для книжкової галузі та індустрії контенту: від нових технологій, пов’язаних із текстом та читанням, до маркетингових інструментів та продуктів, що сприяють поширенню контенту».

“The ContentShift accelerator program” фінансується компаніями з книжкової галузі, і кожна з них висуває одного представника до складу журі для оцінювання заявок.

Щороку програма об’єднує інвесторів, експертів та засновників компаній, які прагнуть заохотити інновації в книжковому бізнесі та винагородити найкращу ініціативу. 

За матеріалами ресурсу: https://publishingperspectives.com