АНОНС: Український національний стенд — вперше на книжковому ярмарку в Абу-Дабі
АНОНС: Український національний стенд — вперше на книжковому ярмарку в Абу-Дабі
16 / 04 / 2019

Україна досліджує азіатський книжковий ринок: наші представники вирушають на Міжнародний книжковий ярмарок до Абу-Дабі. Український інститут книги спільно з Асоціацією книговидавців та книгорозповсюджувачів вперше організували стенд на виставці.

 

Ярмарок в Абу-Дабі триватиме з 24 по 30 квітня. Це одна з найбільших книжкових подій в Азії та Північній Африці, яка відбувається з 1981 року. Це потужний бізнес-майданчик, де видавці, автори й ілюстратори можуть презентувати свої досягнення й укладати угоди.

 

Цьогорічна почесна країна-гість на ярмарку - Індія.

 

Головними акцентами ярмарку в Абу-Дабі стануть технологічна зона, семінари й панельні дискусії, спрямовані на цифрові медіа, а також воркшопи й консультації від провідних спеціалістів галузі.

 

В Абу-Дабі Україна дослідить перспективи видавничого ринку Азії й Близького Сходу. На стенді площею вісім квадратних метрів будуть представлені чотири видавництва: “НОРА-ДРУК”, “Видавництво Анетти Антоненко”, Видавничий дім “Освіта” й “Підручники і посібники”. Крім того, Україна покаже інші перекладні книжки від українських видавців, організацій та установ.