Бестселери українських видавців і книготорговців за 2022 рік
Бестселери українських видавців і книготорговців за 2022 рік
23 / 01 / 2023
Якщо ви формуєте читацькі плани на 2023-й, пропонуємо звернути увагу на бестселери 2022-го року.
Ми опитали видавців і книготорговців про те, які українські та перекладні книжки користувалися найбільшою популярністю в минулому році, та підготували для вас добірку бестселерів книжкового ринку за 2022-ий.
 
У списку ви знайдете по два бестселери — український та перекладний — від 33 видавців: Абрикос,  АССА, Білка, Бородатий Тамарин, Bookraine Publishing, BookChef, Видавництво Анетти Антоненко, Видавництво, Видавництво Жупанського, Видавництво Старого Лева, Vivat, Віхола, Zалізний тато, Каламар, Кліо, Книголав, Клуб Сімейного Дозвілля, Лабораторія, Magenta Art Books, Моторний Равлик, Мушля, Наш Формат, Nebo BookLab Publishing, Ніка-Центр, видавництво, Основа, Портал. Видавничо-освітній проект, Ранок, Смолоскип, ТУТ, Фабула, Фоліо, Ukrainer, Yakaboo Publishing.
 
А також по 6 бестселерів — 3 українських і 3 перекладних — від 5 книготорговців: Vivat, Клуб Сімейного Дозвілля, Книгарня "Є", Наш Формат та Yakaboo.
 
Для зручності пошуку ми поділили добірку на три великі частини:
 
Кожну з цих частин у формі pdf-документу можна завантажити на комп’ютер чи телефон та обрати книжки, якими б ви хотіли поповнити домашню бібліотеку або подарувати близьким.
 
Приємного читання! ❤️