Болонський ярмарок дитячої книги, міжнародний Шанхайськиий ярмарок дитячої книги
Болонський ярмарок дитячої книги запрошує українських видавців взяти участь у міжнародному Шанхайському ярмарку дитячої книги
15 / 07 / 2021

Ярмарок відбудеться 19-21 листопада у Shanghai World Expo Exhibition and Convention Centre. Українські видавці цьогоріч зможуть представити свої книжки дистанційно. 

Видавці зможуть надати добірку книг до Шанхаю, а організатори ярмарку China Shanghai International Children’s Book Fair подбають про все інше. 

Кожен видавець може розмістити до 20-25 книжок (в залежності від формату видань). Список книжок, які будуть надсилатися, необхідно подати до 10 вересня. А самі книжки повинні бути в Шанхаї до 5 листопада. Персонал CCBF створить виставковий куточок та збиратиме запити видавців. Для цього до 29 жовтня треба надіслати всі графічні макети для оформлення.

Також додатково до 27 вересня можна зареєструватися та виставити свої видання на спеціальній онлайн-платформі. На ній же відбуватимуться віртуальні зустрічі задля налагодження співпраці між видавцями.

Для участі у ярмарці необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати до 10 вересня на електронну адресу [email protected].

Із запитаннями можна звертатися до менеджерки з продажів:
Mariaelena Schiavo, [email protected] 

+39 3358705751