Дайджест новинок видавців за жовтень
Дайджест новинок видавців за жовтень
09 / 11 / 2022
Друзі, вітаємо вас із Днем української писемності та мови, який українці офіційно святкують з 1997 року, а неофіційно — щодня, адже мова — частина кожного з нас!
 
Сьогодні ми підготували для вас подарунок — дайджест новинок видавців, аби ви могли читати українською найновіші та найцікавіші книжки, збагачуючи свою мову та комфорт перебування в середовищі рідної мови.
 
Дайджест за жовтень — найбільших з усіх, які ми готували з лютого: 17 видавців підготували для вас 96 нових книжок різної тематики. Щось цікаве для себе знайдуть як малі, так і дорослі.
 
Дякуємо Видавництво «Абабагаламага», Видавництво АССА, Вавилонська Бібліотека, «Видавництво Анетти Антоненко», Видавництво Старого Лева, Видавництво 21, Віхола, Лабораторія, Видавництво Ліра-К, Наш Формат, Видавництво Фоліо, Човен, Artbooks.com.ua, BookChef, Vivat та Yakaboo Publishing за роботу на дев’ятий місяць повномасштабної війни. Закликаємо читачів обирати собі нові книжки та читати. Адже так ми підтримуємо не лише видавничу сферу України, але й нашу мову, яка живе, зокрема, і в книжках.
 
Новенький дайджест — за посиланням
 
Приємного читання!