Громадське обговорення проєкту Порядку відбору, придбання та розподілу книжкової продукції
Громадське обговорення проєкту Порядку відбору, придбання та розподілу книжкової продукції
05 / 05 / 2020

Міністерство культури та інформаційної політики України пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку відбору, придбання та розподілу книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів, розроблений відповідно до статті 8 Закону України «Про державну підтримку книговидавничої справи в Україні», підпункту 53 пункту 4 Положення про Міністерство культури та інформаційної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2019 року № 885, пункту 7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті Українському інституту книги для підтримки книговидавничої справи та популяризації української літератури у світі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2019 року № 638. Додаток за лінком.

Зауваження і пропозиції до проєкту акта приймаються до 25 травня 2020 року на електронну адресу: [email protected][email protected].

Відповідальна особа за проведення консультацій стосовно проєкту акта – головний спеціаліст відділу бібліотек та розвитку читання Головного управління культури і мистецтв Директорату культури і мистецтв Міністерства культури та інформаційної політики України Паращенко Тетяна, тел. (044) 234-15-61.