"Книжки без кордонів": ще 3 країни приєдналися до проєкту
"Книжки без кордонів": ще 3 країни приєдналися до проєкту
30 / 05 / 2022

Продовжуємо звітувати про наш проєкт "Книжки без кордонів", який ми реалізуємо під патронатом першої леді України Олени Зеленської спільно з Міністерство культури та інформаційної політики України та Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine.

Ще 17 травня ми могли похвалитися 50 тисячами надрукованих книжок у 8 країнах, а вже сьогодні, 29 травня до проєкту долучилися 3 нові країни, а надруковано 80 тисяч книжок.

До нашої книжкової родини країн, де діти, які вимушено залишили Україну, можуть отримати книжечку українською мовою, приєдналися відразу три країни: Чехія, Словаччина та Естонія!

Відтепер проєкт #КнижкиБезКордонів реалізується в Польщі, Норвегії, Швеції, Естонії, Латвії, Литві, Словаччині, Чехії, Німеччині, Ірландії та Болгарії.

Завдяки партнерам у цих країнах в межах проєкту вдалося надрукувати вже 80 тисяч примірників українських книжок, тож 80 тисяч українських малюків в різних країнах Європи мають змогу читати рідною мовою та зберігати зв’язок з Україною, до якої, ми віримо, зовсім скоро можна буде безпечно повернутися