Культурний обмін на фестивалях: можливість для молодих авторів
Культурний обмін на фестивалях: можливість для молодих авторів
15 / 02 / 2019

У письменників до 35 років буде можливість провести вихідні з користю — до 18 лютого надіслати заявку на «Emerging Writer on Tour», яка відбудеться в межах проекту «Read Me I am Yours» від програми «Креативна Європа».

 

З-поміж усіх авторів журі обере трьох найкращих. Вони зможуть взяти участь у масштабних європейських подіях: Ірландському фестивалі літератури, Словенському фестивалі у Вілениці й Фестивалі світової літератури у Загребі.

 

Для участі у програмі потрібно надати такі документи:

1. Заповнена реєстраційна форма (її можна знайти за посиланням).

2. Біографія англійською мовою (максимально 1800 символів без пробілів).

3. Копія ID-картки або паспорта з видимою датою, місцем народження і громадянством.

4. Бібліографія англійською мовою (максимально 3600 символів без пробілів).

5. Мотиваційний лист щодо поточного проекту, який ви б хотіли розвивати в межах свого перебування у всіх трьох країнах (10 днів кожна) англійською мовою (2000 - 4500 символів без пробілів). Проект повинен бути літературним твором будь-якого жанру чи тематики.

6. Один оригінал підписаного рекомендаційного листа англійською мовою від відомого автора / критика / професора / видавця (максимально 1800 символів без пробілів).

 

Усі ці документи надсилайте на електронну пошту [email protected] у PDF-форматі. 

 

Ця програма спрямована на поширення літератури тими мовами, якими розмовляють менше євпропейців. Організатори сподіваються, що вона сприятиме культурному обміну, діалогу й розумінню.