МКІП закликає долучатися до обговорення плану культурного відновлення України
МКІП закликає долучатися до обговорення плану культурного відновлення України
05 / 08 / 2022
 Міністерство культури та інформаційної політики України запрошує українців до обговорення проєкту Плану відновлення України в частині культури та інформаційної політики.
 
Робоча група з питань культури та інформаційної політики напрацювала пропозиції та стратегічні ініціативи щодо пріоритетних реформ, прийняття та реалізація яких є необхідними у воєнний і післявоєнний періоди, на основі яких й підготували проєкт Плану відновлення України.
 
Тож на даному етапі міністерство закликає всіх небайдужих ознайомитися з проєктом (це можна зробити тут) та висловити свої зауваження й пропозиції.
 
Документ охоплює низку сфер, якими опікується МКІП, зокрема:
культури
креативних індустрій
книговидання та бібліотек
релігії та етнополітики
інформаційної політики та безпеки
культурної спадщини
національної пам'яті
цифрових трансформації в культурі.
 
Надіслати свій відгук на проєкт можна до 19 серпня 2022 року на електронну адресу: [email protected], відповідно до однієї з форм:
 
?Додаток № 1 (завантажити тут) – для надання пропозицій щодо доповнення існуючої редакції Плану новими інвестиційними проектами, пріоритетами чи заходами;
? Додаток № 2 (завантажити тут) – для надання пропозицій щодо внесення змін до існуючої редакції Плану (виключення окремих положень з тексту Плану чи викладення їх в новій редакції).
 
Надані пропозиції та зауваження будуть розглянуті під час доопрацювання проекту Плану відновлення України, а результати консультацій з громадськістю будуть розміщені на офіційному вебсайті МКІП.
 
Долучайтесь!