Новинки видавництв у червні
Новинки видавництв у червні
29 / 06 / 2022

Зараз Україна проживає складний та темний для нашої країни час, адже росія не криючись, показує себе на весь світ терористом, який воює на знищення української нації. 

Разом з тим, ми всі боремося, живемо всупереч планам російських пройдисвітів та створюємо наше майбутнє вже сьогодні. Й зараз, як ніколи, кожному з нас важливі маленькі події, які показують, що це майбутнє є, й воно буде щасливим, наповненим та багатогранним. 

Тому ми в Українському інституті книги дуже радіємо, що в передостанній день червня можемо поділитися з вами дайджестом книжкових новинок українських видавців за цей місяць. Коли росіяни палять наші бібліотеки, кожна нова книжка українською мовою прокладає стежку до нашої свободи, ще раз підтверджуючи, що наша країна, мова та нація перетривають усі виклики і всіх росіян на нашій землі. 

Ми вдячні за нові книжки цього місяця видавницву "Білка", "Видавництву Анетти Антоненко", видавництвам "Відкриття", "Артбукс", "Чорні вівці", видавництву ХХІ, "Діпа", "Наш формат", ВСЛ та Ist Publishing.

Також вчергове закликаємо й інші видавництва України ділитися з нами своїми новинками, аби через дайджест УІК про них дізнався кожен охочий читати, яких у нас, віримо, ціла країна!

Ознайомитися з дайджестом новинок видавців в червні можна тут.