Новинки видавництв за січень
Новинки видавництв за січень
02 / 02 / 2023
Розпочався останній і найкоротший місяць зими. А це означає, що зовсім скоро стане тепліше, світитиме сонце, у променях якого буде так приємно хоча б на трохи відірватися від реалій війни, які вже стали частиною нашого життя, та поніжитися з кавою та новою книжкою.
 
Ми в УІК пропонуємо вже зараз подбати про себе та інших, адже книжки приємно не лише купувати до домашньої бібліотеки, але й дарувати рідним, близьким або й незнайомцям. Багато публічних книгозбірень України постраждали від війни і дуже чекають на нові книжки від кожного, хто готовий стати їхнім меценатом. Розпочати можна й з однієї! 
 
Читання книжок - це чудовий відпочинок, спосіб перезавантажитися, надихнутися та продовжити працювати на перемогу України. Віримо, що з книжками лютий, який триває вже рік, мине швидше.
 
А для того, щоб зорієнтуватися, що зараз відбувається в книжковому світі України, радимо використовувати наші щомісячні дайджести новинок видавців, де зібрані "найгарячіші" новинки просто з друкарень!
У черговому дайджесті ми зібрали 90 новинок книжкового ринку від таких видавців: Видавництво Старого Лева, Видавнича група «Основа», Каламар, Моя книжкова полиця, Ранок, Видавництво НК Богдан, Наш Формат, Нора-Друк, Фабула, Фоліо, Artbooks, BookChef, Magenta Art Books, Vivat та Yakaboo Publishing.
 
У цьому випуску дайджесту ви знайдете й одну книжку самвидаву, яку нелегко знайти на полицях книжкових магазинів:)
 
Усі книжки, як завжди, розподілені на 3 частини, які можна знайти за наступними посиланнями:
Маємо надію, що кожен з вас знайде цікаві книжки, з якими буде приємніше зустрічати весну!
 
❗️Нагадуємо, що формуємо дайджести на основі інформації, яку надали нам видавці. Запрошуємо видавців, які ще не долучилися до нашого дайджесту, розповідати нам про свої новинки і писати на електронну скриньку [email protected]