Паризький книжковий ярмарок Salon du Livre Paris-2021 скасовано
Паризький книжковий ярмарок Salon du Livre Paris-2021 скасовано
19 / 03 / 2021

Організатори Паризького книжкового ярмарку Salon du Livre Paris-2021 оголосили про те, що у 2021 році ярмарок не відбудеться.

Посилаючись на “невизначеність найближчих місяців” та “заходи з охорони здоров’я, які не дозволяють організовувати публічні заходи такого масштабу”, Французька асоціація видавців та Reed Expositions France 18 березня оголосили про скасування Salon du Livre Paris-2021.

“Рішення про скасування цьогорічного шоу було прийнято після того, як стало зрозуміло, що до участі в ярмарку неможливо буде залучити тисячі учасників — видавців, авторів, спікерів, громадських діячів, державних діячів, а також партнерів з понад 50 країн", — зазначено в офіційному повідомленні про скасування Salon du Livre Paris-2021.

16 березня французький прем'єр-міністр Жан Кастекс заявив, що настав час “додаткових обмежень щодо коронавірусу у Паризькому регіоні, оскільки країна вступає в третю хвилю пандемії COVID-19”. Франція повідомила про 4,5% збільшення числа щотижневих нових випадків захворювання, що стало найвищим показником за півтори місяці.

За матеріалами видання Publishingperspectives.com.

Нагадуємо, що у 2020 році Паризький книжковий ярмарок також було скасовано.