У травні відбудеться Французький тиждень - онлайн-подія про французький книжковий ринок
У травні відбудеться Французький тиждень - онлайн-подія про французький книжковий ринок
05 / 05 / 2021

З 17 по 28 травня 2021 року BIEF (Bureau International de l’Edition Française: https://www.bief.org/) організує «Французький тиждень» - міжнародну онлайн подію, учасники якої зможуть дізнатися про сучасний французький книжковий ринок та отримати нові міжнародні контакти. BIEF запрошує українських видавців взяти участь заході. Під час «Французького тижня» зареєстровані українські учасники отримають можливість познайомитися та поспілкуватися з французькими видавцями на онлайн платформі заходу.

У «Французькому тижні»  візьмуть участь 70 французьких видавництв. Участь у заході безкоштовна. Робочі мови заходу- англійська та французька.

Опис події та список французьких видавців, які беруть у ній участь- за посиланням (англійською): https://frenchweek.bief.org/en

Попередня реєстрація для участі у заході обов’язкова.

Реєстрація за посиланням: https://frenchweek.bief.org/en/registration/register

BIEF підготував 5 трансляцій, присвячених фікшн, нонфікшн, гуманітаристиці, дитячій літературі, графічним романам, DIY виданням, арт виданням та ілюстрованим виданням (відео будуть транслюватися французькою мовою з англійськими субтитрами), щоб допомогти іноземним учасникам зрозуміти останні тенденції французького ринку. Доступ до трансляцій учасники отримають одразу після реєстрації для участі у заході.

Учасники заходу одразу після реєстрації будуть мати можливість самостійно скласти план онлайн зустрічей з французькими видавництвами завдяки платформі BIEF. Онлайн зустрічі будуть можливі з 17 по 28 травня.

BIEF (Bureau International de l’Edition Française: https://www.bief.org/) – організація, яка допомагає розвивати міжнародну діяльність французьких видавництв, зокрема експортний напрямок та обмін правами, а також формувати міжнародні партнерства. BIEF відповідає за організацію колективного французького стенду на міжнародних книжкових ярмарках.