УІК формує перелік стаціонарних книгарень, які претендуватимуть на субсидії від держави. ОПИТУВАННЯ
УІК формує перелік стаціонарних книгарень, які претендуватимуть на субсидії від держави. ОПИТУВАННЯ
04 / 07 / 2023

Український інститут книги спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України готують пропозиції до проєкту Державного бюджету на 2024 рік, зокрема стосовно надання державної субсидій для стаціонарних книгарень відповідно до ст. 8-2 Закону України "Про державну підтримку книговидавничої справи".

Щоб подати пропозиції, необхідне фінансово-економічне обґрунтування. Для цього нам потрібен повний перелік стаціонарних книгарень, які зараз працюють в Україні і претендуватимуть на субсидії від держави. Перелік книгарень, які входять до великих книжкових мереж, ми маємо, залишилося зібрати контакти незалежних книгарень.

Якщо у вашому населеному пункті є книгарні, які не належать до великих мереж, то будемо вдячні, якщо ви запросите їх узяти участь в опитуванні та долучитися до нашої бази.

Для цього просимо поширити цю новину, а всі книгарні, мережеві й незалежні, закликаємо заповнити форму за посиланням.

Дедлайн заповнення анкети: 16 липня 2023 р.

Нагадуємо, що відповідно до вищевказаного Закону, книгарня має отримати в Держкомтелерадіо Свідоцтво про відповідність. Покрокову інструкцію, як його отримати, можна знайти на сайті Держкомтелерадіо.