УІК оголосив програму заходів на 27 BookForum
УІК оголосив програму заходів на 27 BookForum
14 / 09 / 2020

16-20 вересня Львівський міжнародний BookForum традиційно стане глобальним майданчиком для обговорення суспільно важливих тем, проте вперше в онлайн-форматі. Цьогоріч Український інститут книги долучається до форуму як програмний партнер та інформаційно підтримує його онлайн.

 

В перший день в рамках професійної програми відбудуться одразу дві події. Спершу спільно з Міністерством культури та інформполітики обговоримо майбутнє українського книжкового ринку. Потім зважимо можливості виходу українських видавців на ринок Канади, яка в 2021 році стане почесною гостею Франкфуртського книжкового ярмарку.

 

Другий день програми буде присвячено презентації перших результатів дослідження читання від аналітичного відділу УІК. Воно має подарувати всім нам багато інсайтів, як заохотити українців читати більше книжок. Також ми з радістю презентуємо красивезний каталог Illustrators From Ukraine. Цього ж дня в рамках програми Українського бібліотечного форуму запрошуємо обговорити дієві заходи промоції читання: книжкові клуби, підтримку бібліотек, літературні фестивалі в умовах карантину. 

 

У третій день спільно з колегами з Українського культурного фонду та House of Europe ми презентуємо нові можливості та підіб’ємо підсумки вже запущених проєктів, спрямованих на підтримку культурної галузі. 

 

Реєструйтеся на професійну програму 27 BookForum за лінком: https://cutt.ly/afY4XGL
 

17 вересня

13:00 Перспективи розвитку книжкової сфери: візія МКІП та УІК

 https://bookforum.ua/events/34

17:00 Канада та Україна: чи можливий вихід на закордонний ринок, якщо між вами – океан? https://bookforum.ua/events/50

 

18 вересня

14:00 Презентація проміжних результатів дослідження читання: https://bookforum.ua/events/58

15:00 “Книжковий клуб” та інші дієві формати промоції читання від Українського інституту книги: https://bookforum.ua/events/67

17:00 Презентація каталогу Illustrators From Ukraine: https://bookforum.ua/events/78

 

19 вересня

16:00 Відповідь на Covid. Які можливості пропонують культурні інституції: https://bookforum.ua/events/163