Форум New Edu: Tech in Focus | Інститут книги
УІК візьме участь в Міжнародному освітньому Форумі «New Edu: Tech in Focus»
08 / 12 / 2020

Український інститут книги візьме участь в 5-му Міжнародному освітньому Форумі «New Edu: Tech in Focus», який відбудеться 10-11 грудня в онлайнформаті.

Міжнародний освітній Форум «New Edu: Tech in Focus» уже вп’яте стане найбільшим комунікативним майданчиком в Україні для спілкування та обміну досвідом серед лідерів змін у галузі освіти, представників влади та бізнесу.
Протягом двох днів форуму учасники події зможуть ознайомитися з провідними ідеями й тенденціями в світовій освітній сфері, а також дізнатися від наших закордонних спікерів, як COVID-19 вплинув на освіту в різних країнах. На різноманітних івентах відвідувачі отримають відповіді на питання щодо впровадження сучасних технологій у навчання та розвитку м’яких навичок; “прокачають” власні скілзи з тренером від компанії Google та дізнаються про рецепти успішного життя та ефективної роботи від експертів. Міжнародний форум включатиме в себе: дискусійні панелі, тематичні круглі столи, нетворкінг, презентації від партнерів, онлайн-виставку компаній-партнерів. Спікерами форуму стануть відомі експерти й діячі освіти з України та з-за кордону (Фінляндії, Данії, Литви, США, Ізраїлю, Естонії, Швейцарії, та ін).

Український інститут книги також візьме участь в «New Edu: Tech in Focus».
Так, 10 грудня в дискусійній панелі “Освіта для майбутнього&майбутнє для освіти” (10:30–12:00) візьме участь начальниця відділу промоції читання Анастасія Євдокимова.

Також 11 грудня в дискусійній панелі Круглий стіл «Читання в цифрову епоху» (16:00-17:00) візьме участь начальниця відділу міжнародної співпраці Дарина Степанюк.

Детальніше про Форум: https://newedu.it-kharkov.net/
Програма: https://newedu.it-kharkov.net/#pldijklktp
Реєстрація на Форум: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMtMa-FO49HZBS_PYN7rAAT_p5qKqTfnZcVV2Yj-01OpFLPg/viewform

Український інститут книги — державна установа при Міністерстві культури та інформаційної політики України, покликана формувати державну політику у книжковій галузі, провадити промоцію книгочитання в Україні, підтримувати книговидавничу справу, стимулювати перекладацьку діяльність, популяризувати українську літературу за кордоном.