УІК запрошує ілюстраторів розмістити свої роботи на віртуальній стіні ілюстраторів Болонського ярмарку дитячої книги
УІК запрошує ілюстраторів розмістити свої роботи на віртуальній стіні ілюстраторів Болонського ярмарку дитячої книги
16 / 03 / 2021

Український інститут книги запрошує ілюстраторів розмістити свої роботи на віртуальній стіні ілюстраторів Болонського ярмарку дитячої книги-2021.

Роботи можуть подати початківці та досвідчені  ілюстратори, графічні дизайнери та художники.

Віртуальна стіна ілюстраторів (ILLUSTRATORS VIRTUAL WALL) буде організована другий рік поспіль. Стіна з роботами ілюстраторів буде розміщена на сайті Болонського ярмарку дитячої книги. На ній будуть представлені плакати, малюнки, фотографії, зображення, а також контактні дані ілюстраторів.

Стіна ілюстраторів заповнюватиметься на сайті до відкриття Болонського ярмарку дитячої книги-2021. Заявку на участь можна лишити з 29 березня по 19 квітня 2021 року на цій сторінці сайту Болонського ярмарку дитячої книги:
http://bolognachildrensbookfair.com/en/eshop/10613.html

Ілюстраторам необхідно буде додати свої роботи, а також контактні дані та професійну інформацію у персональний профіль (електронну пошту, веб-сайт, посилання на сторінки у соціальних мережах).

Стіна ілюстраторів буде розміщена онлайн з 26 квітня по 31 серпня 2021 року, також з травня по серпень 2021 року інформація і дані зі Стіни будуть поширюватися на всіх цифрових каналах ярмарку.