Про конкурс World Illustration Awards | Інститут книги
УІК запрошує ілюстраторів взяти участь у конкурсі World Illustration Awards
23 / 12 / 2020

Український інститут книги запрошує ілюстраторів взяти участь у конкурсі World Illustration Awards від Асоціації ілюстраторів (Association of Illustrators, AOI) та Directory of Illustration.

World Illustration Awards базується на 45-річній традиції Асоціації ілюстраторів в організації конкурсних опитувань. У межах конкурсу учасникам комісії відбору вдасться виявити сучасні тенденції та знайти нерозкриті таланти, а ілюстратори знайдуть зв’язок з креативною спільнотою та нові можливості для кар’єрного розвитку.

Як приєднатися:
Ілюстратори, уповноважені, агенти та тьютори можуть подати до відбору роботи, створені, замовлені або опубліковані з січня 2020 року, до встановленого терміну у межах десяти категорій нагород. Подавати заявки потрібно через онлайн-форму заявки на сайті конкурсу за посиланням: https://theaoi.com/wia2021/  

Для участі у відборі потрібно сплатити членський внесок у розмірі $33 (USD).

Дедлайн подання заявок: 15 лютого 2021 року.

У березні-квітні 2021 року комісія проведе відбір. У травні буде оголошено довгий список ілюстраторів, а у вересні-жовтні – короткий список та переможців конкурсу.

Більше інформації про World Illustration Awards  шукайте за посиланням: https://theaoi.com/world-illustration-awards/about/