УІК збирає заявки на участь у Франкфуртському книжковому ярмарку-2023
УІК збирає заявки на участь у Франкфуртському книжковому ярмарку-2023
06 / 07 / 2023
Шановні видавці!
 
Запрошуємо подавати заявки на участь у Франкфуртському книжковому ярмарку, який відбудеться 18 - 22 жовтня 2023 року у м. Франкфурт, Німеччина.
 
Дедлайн подачі заявки: 21 липня 2023 (включно)
 
Участь у колективному стенді для українських видавців безплатна. Організатори ярмарку не покривають витрати представників видавництв на дорогу, проживання та харчування.
 
Цього року до участі на національному стенді буде відібрано до 30 видавництв. У відборі учасників перевага буде надаватись видавництвам, що вже брали участь у ярмарку та покажуть в заявці успішні кейси участі в минулих роках, проте враховуватись буде і готовність до участі у 2023 році, тож видавництва, що вперше братимуть участь, також мають шанс бути обраними.
 
Обовʼязкові умови участі у складі українського національного стенда:
 
📌 Надання переліку потенційних партнерів, з якими будуть плануватись зустрічі на ярмарку (Без прямих контактів, лише країна, назва та сайт);
 
📌 Участь уповноваженого для проведення переговорів щодо продажу прав менеджера, що володіє англійською або німецькою мовами від видавництва упродовж роботи ярмарку, який представлятиме книжки;
 
📌 Підписання меморандуму про співпрацю з Українським інститутом книги.
Якщо ви не можете виконати ці умови, просимо не заповнювати заявку на участь.
 
Нагадуємо, що ярмарок першочергово орієнтується на В2В аудиторію, тож ми очікуємо побачити книги, якими вже цікавляться Ваші іноземні партнери.
 
Для того, щоб подати заявку на участь у ФКЯ, просимо заповнити форму за посиланням.
 
З нетерпінням чекаємо на ваші зголошення!