Ukraine: History of Stories — оприлюднено гасло національного стенда на Франкфурті
Ukraine: History of Stories — оприлюднено гасло національного стенда на Франкфурті
12 / 08 / 2019

Цьогоріч на національному стенді на Франкфуртському книжковому ярмарку буде представлено 28 видавництв. Попри те, що площа стенда залишилась такою самою, як минулого року - 140 кв. м, - на стенді буде представлено майже вдвічі більше видавництв.

Гаслом цьогорічного стенда стане фраза Ukraine: History of Stories. Вона передбачає гру слів навколо слова “story”, яка дозволить ініціювати дискусії на трьох рівнях: підняти тему історичної пам’яті, зробити акцент на цінності кожної окремої людини та її власної історії та використати актуальний зараз формат сторіз в соцмережах, за допомогою якого матимемо можливість розповісти про сучасну українську літературу більш ефектно.

Над просторовим рішенням національного стенда працює медіадизайнер Андрій Ліннік. На стенді будуть представлені зони для ділових перемовин, експозиції 28 видавництв-учасників стенда, книжки найкращого книжкового дизайну Книжкового Арсеналу, а також експозиція Українського інституту книги з книжками, відібраними експертами для трьох каталогів: сучасної української прози, поезії та дитячих книжок.