Визначено переможців програми підтримки перекладів проєкти яких будуть підтримані у 2020 році
Визначено переможців програми підтримки перекладів проєкти яких будуть підтримані у 2020 році
11 / 06 / 2020

Наказом Українського інституту книги від 5 червня № 56-од затверджено перелік проєктів, які підтримуються у рамках програми підтримки перекладів творів української літератури іншими мовами у 2020 році. У переліку проєктів зазначенні суми витрат, що будуть відшкодовані Українським інститутом книги переможцям конкурсного відбору.

 

Із зазначеними у переліку проєктів переможцями конкурсного відбору Український інститут книги укладе договори про підтримку проєкту.

 

Переможці конкурсного відбору у строк до 30 листопада 2020 року зобов’язані подати до Українського інституту книги звіти, на підставі яких будуть відшкодовані кошти. Невід’ємною складовою звіту є примірники опублікованого перекладу твору української літератури. Переможці конкурсного відбору, які протермінують подання звітів, втратять можливість отримати відшкодування витрат.

 

Після виконання умов договору про підтримку проєкту переможець конкурсного відбору має право видавати за власні кошти книжкове видання у будь-якій кількості і без будь-яких обмежень.