Як підкорити Європу своїми книжками, розкажуть на форумі "Креативна Україна"
Як підкорити Європу своїми книжками, розкажуть на форумі "Креативна Україна"
08 / 11 / 2018

Чому важливий книжковий бренд і як вийти на видавничий ринок Європи? Гуру європейського ринку розкажуть про це на форумі “Креативна Україна” (повна програма форуму тут http://creativeukraine.org.ua/uk/). Ексклюзивні історії й перший візит однієї з найвпливовіших жінок на книжковому ринку чекатимуть на відвідувачів семінару "Publishers' Guide: How to conquer Europe", який організовує команда Українського інституту книги і який відбудеться в рамках форуму. 

 

Вперше до України завітала директорка Лондонського книжкового ярмарку Джекс Томас (Jacks Thomas). Надзвичайно зацікавлена в українському ринку, вона знайомитиметься тут з нашими видавцями й авторами. Маючи досвід у медіа й книжковому бізнесі, пані Томас зможе розповісти чимало корисного українським спеціалістам.

 

З нею про книжкову індустрію в Україні й за кордоном вже поговорили міністр культури Євген Нищук і директорка Інституту книги Олександра Коваль.

 

Президентка фундації “Краків – місто літератури” Ольга Бжезинська (Olga Brzezińska) також візьме участь у семінарі. У неї надзвичайно потужний досвід у організації книжкових подій: пані Ольга - членкиня ради Фонду нового мистецтва ZNACZY SIĘ і програмна директорка двох літературних фестивалів (Міжнародного фестивалю Чеслава Мілоша та Днів Транстрьомера).

 

Разом вони обговорять, як зробити українську книжку бестселером на європейському видавничому ринку.

 

Семінар відбудеться:

9 листопада

о 10:00

в Києві, ArtHall D12 (вул. Десятинна, 12)



 

Реєстрація на семінар була безкоштовна, але вже закрита. Стежте за нашими новинами, щоб не пропускати цікаві події!