Запрошуємо ілюстраторів взяти участь в конкурсі Northern Illustration Prize 2021
Запрошуємо ілюстраторів взяти участь в конкурсі Northern Illustration Prize 2021
25 / 03 / 2021

Український інститут книги запрошує ілюстраторів взяти участь в міжнародному конкурсі на найкращу ілюстрацію Northern Illustration Prize.

Тема цьогорічного конкурсу - Ренесанс. Ілюстратори можуть інтерпретувати тему Ренесансу на власний розсуд, проте ключовим мотивом робіт учасників має бути надія та позитив.


Прийом робіт триватиме з 1 березня по 11 квітня.


Конкурс буде проводитися в двох номінаціях:

  • Для ілюстраторів із досвідом до 2 років
  • Для ілюстраторів із досвідом понад 5 років

Грошова винагорода - £1000 переможцеві у кожній номінації.

Міжнародний конкурс Northern Illustration Prize проводиться вдруге. У 2019 році конкурс залучив сотні робіт із шести континентів. Співорганізатори конкурсу - The Northern School of Art і The Association of Illustrators.

The Northern Illustration Prize - одна з частин фестивалю The Northern Festival of Illustration.

Конкурсні роботи та роботи переможців будуть представлені на фестивалі The Northern Festival of Illustration. Орієнтовні дати проведення фестивалю - червень-липень 2021 року.

The Northern Festival of Illustration проводиться раз на два роки для розвитку та презентації ілюстрацій з усього світу. The Northern Festival of Illustration був заснований у 2015 році організацією The Northern School of Art як майданчик для демонстрації талановитих ілюстраторів у друкованому, цифровому дизайні та багатьох інших сферах. Фестиваль проводиться раз на 2 роки. Він підтримується Радою Arts Council England і фінансується National Lottery.