Заявка на конкурс для участі у Франкфуртському книжковому ярмарку
Заявка на конкурс для участі у Франкфуртському книжковому ярмарку
05 / 07 / 2022

Любі колеги,  Український інститут книги за підтримки Гете-інституту організовує національний стенд України на Франкфуртському книжковому ярмарку 2022 року. Українські видавці запрошуються до участі на конкурсних засадах. Обиратиме видавців незалежна експертна рада. Відібраним до участі  видавцям або видавничим об'єднанням буде запропоновано податися на стипендію від  Гете-інститут (Київ)  на оплату проїзду та/або проживання та/або квиток на ярмарок для однієї людини.

Для участі будуть відібрані видавці або видавничі об'єднання, які мають майнові права на твори для продажу та/або  плани (видавнича програма) на купівлю прав, а також мають можливість відрядити англомовного представника чи представницю на роботу на стенді. Видавцям або видавничим об'єднанням буде надано місце на поличках українського стенда для представлення запропонованих книжок для продажу прав, а також можливість проведення переговорів, участі в заходах, організації заходів (за окремою програмою). Заповнювати заявку можуть окремі видавці, або неформальні об'єднання 2-4 видавців, які домовилися  про спільну участь.
Анкету заповнювати українською мовою.

Після успішного заповнення заявки вам надійде її копія на пошту, це означатиме, що організатори теж отримали вашу заявку.

Аби заповнити заявку на участь, натисніть, будь ласка, сюди